E cigg i startpaket som du kan handla

E cigg startpaket för bra pris

Alla söker vi efter något att stimulera våra hjärnor med men när det gäller tobak och e cigg så är det en klar skillnad. Att röka vanlig tobak är som att stoppa huvudet i en gasspis jämfört med att röka en e-cigarett.

När man ska handla online på internet så finns det ett företag som sticker ut näsan och det är ecocig som har en helt förträffligt bra webbshop online. Där kan du handla alla typer av ecigg startpaket för dig eller eller dina vänner du bryr dig om. Varför inte handla ett e cigg startpaket online åt din kompis i födelsedagspresent eller bara en riktigt fin gåva.

Handla ecigg

När du handlar e-cigarett online och ska beställa så går det bra att betala mot faktura eller visa eller mastercard. Ecocig erbjuder till och med delbetalning via KLARNA som är en Svensk betaltjänst för ecigg i Sverige. Allting går smärtfritt och snabbt och väljer du att handla online mot faktura så får du först produkten och fakturan kommer på posten några dagar senare. 

Att använda en ecigg är enkelt och du kan beställa en online idag och du har den i brevlådan imorgon. När du fått hem din e cigg som du har beställt online på ecocig så får du självklart med en Svensk manual och ecocig erbjuder också telefonsupport och har en jättefin kundtjänst sida som du kan besöka med massor av hjälp-videos och bra artiklar för att lära ut hur man hanterar och använder en ecigg.

e cigg

En e cigg idag består oftast av ett batteri en Clearomizer, dvs en tank där du fyller på med e-juice. E-juice är vätskan som innehåller smaken och nikotinet men det går självklart att använda en e-cigarett utan nikotin om man så vill. Men något som kan vara viktigt att påpeka är att i en vanlig Cigarett så är det inte nikotinet som är det farliga utan alla andra skadliga ämnen. Så nikotinet är egentligen inget som har stor skada.

Forskning om e cigg

Enligt forskare i England så är en e-cigarett 95% bättre än att röka vanliga cigaretter. Det är viktigt att påpeka också att det i en e cigarett endast finns 4st aktiva ingredienser.

Lycka till nu och glöm inte kommentera.

Kommentera